Про дію договорів про надання у тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами укладеними Стебницькою міською радою, її виконавчим комітетом та сільськими радами, що реорганізовуються.

16.01.2021 1578

Про дію договорів про надання у тимчасове  користування місцем, що перебуває у  комунальній власності, для розміщення  конструкцій зовнішньої реклами укладеними  Стебницькою міською радою, її виконавчим комітетом  та сільськими радами, що реорганізовуються.

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ______

Про дію договорів про надання у тимчасове
користування місцем, що перебуває у
комунальній власності, для розміщення
конструкцій зовнішньої реклами укладеними
Стебницькою міською радою, її виконавчим комітетом
та сільськими радами, що реорганізовуються.

Керуючись п.13 ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», відповідно до ст.104, 105, 107 Цивільного кодексу України, на підставі рішення сесії Дрогобицької міської ради від 10.12.2020р. №18 «Про початок реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад шляхом приєднання до Дрогобицької міської ради та початок реорганізації виконавчого комітету Стебницької міської ради шляхом приєднання до виконавчого комітет у Дрогобицької міської ради», керуючись Законом України «Про рекламу», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. За результатами роботи комісій з реорганізації Стебницької міської ради, Бистрицької, Болехівської, Броницької, Верхньогаївської, Волянської, Дережицької, Добрівлянської, Долішньолужецької, Лішнянської, Михайлевицької, Медвежанської, Нижньогаївської, Нагуєвицької, Почаєвицької, Раневицької, Рихтицької, Снятинської, Ступницької, Унятицької сільських рад, виконавчого комітету Стебницької міської ради, укласти додаткову угоду про зміну сторони в договорах про надання у тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами.
2. Встановити, що умови та зобов’язання по договорах про надання у тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами укладеними Стебницькою міською радою, Бистрицькою, Болехівською, Броницькою, Верхньогаївською, Волянською, Дережицькою, Добрівлянською, Долішньолужецькою, Лішнянською, Михайлевицькою, Медвежанською, Нижньогаївською, Нагуєвицькою, Почаєвицькою, Раневицькою, Рихтицькою, Снятинською, Ступницькою, Унятицькою сільськими радами, виконавчим комітетом Стебницької міської ради, що реорганізовуються, є чинними, не підлягають пролонгації.
3. Встановити, що усі розрахунки по договорах про надання у тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами укладеними Стебницькою міською радою, Бистрицькою, Болехівською, Броницькою, Верхньогаївською, Волянською, Дережицькою, Добрівлянською, Долішньолужецькою, Лішнянською, Михайлевицькою, Медвежанською, Нижньогаївською, Нагуєвицькою, Почаєвицькою, Раневицькою, Рихтицькою, Снятинською, Ступницькою, Унятицькою сільськими радами, виконавчим комітетом Стебницької міської ради, що реорганізовуються, здійснюються на дохідний рахунок бюджету Дрогобицької міської територіальної громади.
4. В додаткових угодах до договорів про надання у тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній власності, для розміщення конструкцій зовнішньої реклами врахувати пункти 1, 2, 3 цього рішення.
5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на відділ економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту