Про діяльність Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича

22.06.2020 1403

Про діяльність Центру надання  адміністративних послуг міста Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від___________ року №________

Про діяльність Центру надання
адміністративних послуг міста Дрогобича

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2013р. №118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг» (зі змінами) та рішення_________ ради від __.__.____ №___ «Про затвердження Концепції модернізації та сприяння діяльності Центру надання адміністративних послуг в місті Дрогобичі», з метою оптимізації надання адміністративних послуг, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_____від _________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до рішення від 27.09.2013р. №1125 «Про утворення центру надання адміністративних послуг»:
1.1. п.1 викласти у такій редакції:
«Утворити Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобича як постійно діючий робочий орган».
1.2. пп. 2-3 вважати такими, що втратили чинність.
2. Затвердити Положення про Центр надання адміністративних послуг міста Дрогобича згідно з додатком 1 до цього рішення.
3. Положення про відділ – центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, затверджене рішенням від 12.02.2016 №135 «Про затвердження положень про департамент, управління та відділи виконавчих органів Дрогобицької міської ради» вважати таким, що втратило чинність.
4. Затвердити Положення про відділ – центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради згідно з додатком 2
5. Покласти здійснення функцій з керівництва та відповідальність за організацію діяльності Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича на відділ – центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для здійснення матеріально-технічного та організаційного забезпечення його діяльності.
6. Відділу діяльності ради виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту