Про завершення приватизації нежитлового приміщення та будівель

16.12.2021 4228

Про завершення приватизації нежитлового приміщення та будівель

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про завершення приватизації
нежитлового приміщення та будівель

Відповідно до п. 74 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об‘єктів малої приватизації, затвердженого постановою КМУ від 10.05.2018 р. № 432, беручи до уваги позитивні рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 19 від 02.12.2021 р.), керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1.Приватизацію нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, село Дережичі, вулиця Шкільна, 25, корпус 1, площею 566,8 м. кв. шляхом аукціону, вважати завершеною.
2.Приватизацію нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, село Дережичі, вулиця Шкільна, 25, корпус 2, площею 146,1 м. кв. шляхом аукціону, вважати завершеною.
3.Приватизацію нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вулиця Гайдамацька, 2, приміщення № 12, площею 278,7 м. кв. шляхом аукціону, вважати завершеною.
4.Виконання даного рішення покласти на управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту