Про закупівлю спеціалізованої комунальної техніки комунальним підприємством «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради та комунальним підприємством «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради, визначення умов і способів забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу

22.07.2021 3139

Про закупівлю спеціалізованої  комунальної техніки комунальним   підприємством «Служба муніципального  управління» Дрогобицької міської ради та комунальним  підприємством «Дрогобичтеплоенерго»  Дрогобицької міської ради, визначення умов  і способів забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про закупівлю спеціалізованої
комунальної техніки комунальним  
підприємством «Служба муніципального
управління» Дрогобицької міської ради та
комунальним  підприємством «Дрогобичтеплоенерго»
Дрогобицької міської ради, визначення умов
і способів забезпечення виконання зобов’язань
на умовах фінансового лізингу

Враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №___ від ________ 2021 р.), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ________ 2021 р.), відповідно до законів України: «Про фінансовий лізинг», «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель, з метою поліпшення якості надання послуг комунальним підприємством, керуючись ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Дозволити комунальному підприємству «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради(код ЄДРПОУ 43032947) здійснити відповідні процедури щодо закупівлі фінансових лізингових послуг з правом дострокового погашення для придбання спеціалізованої комунальної техніки(додаток 1), з дотриманням вимог Законів України «Про фінансовий лізинг», «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель.
2. Дозволити комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради(код ЄДРПОУ 05445563) здійснити відповідні процедури щодо закупівлі фінансових лізингових послуг з правом дострокового погашення для придбання спеціалізованої комунальної техніки(додаток 2), з дотриманням вимог Законів України «Про фінансовий лізинг», «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель.
3. Надати комунальному підприємству «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 43032947) дозвіл на закупівлю спеціалізованої комунальної техніки(додаток 1) на таких умовах фінансового лізингу:
3.1. Предмет лізингу: спеціалізована комунальна техніка – згідно з додатком 1.
3.2. Термін поставки спеціалізованої комунальної техніки до 31 грудня 2021 року.
3.3. Строк лізингу – 60 місяців від дати, визначеної у договорі.
3.4. Вартість предмета лізингу – не більше 11 000 000,00 (одинадцять мільйонів 00 копійок) грн.
3.5. Авансовий платіж – не більше 25 відсотків у гривнях, від суми договору фінансового лізингу.
3.6. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 12 відсотків річних у гривнях.
3.7. Розмір та строки сплати лізингових платежів – щомісячно рівними частинами відповідно до умов договору лізингу.
4. Надати комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (код ЄДРПОУ 05445563) дозвіл на закупівлю спеціалізованої комунальної техніки(додаток 2) на таких умовах фінансового лізингу:
4.1. Предмет лізингу: спеціалізована комунальна техніка – згідно з додатком 2.
4.2. Термін поставки спеціалізованої комунальної техніки до 31 грудня 2021 року.
4.3. Строк лізингу – 60 місяців від дати, визначеної у договорі.
4.4. Вартість предмета лізингу – не більше 3 000 000,00 (три мільйони 00 копійок) грн.
4.5. Авансовий платіж – не більше 25 відсотків у гривнях, від суми договору фінансового лізингу.
4.6. Відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 12 відсотків річних у гривнях.
4.7. Розмір та строки сплати лізингових платежів – щомісячно рівними частинами відповідно до умов договору лізингу.
5. Надати дозвіл керівнику комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради(В.Суда) на:
5.1. Підписання договору фінансового лізингу на умовах, встановлених у пункті 3 цього рішення та всіх необхідних документів для оформлення цього договору.
5.2. Здійснювати витрати, пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та обслуговуванням техніки згідно з умовами договору фінансового лізингу.
5.3. Підписання договору страхування майна та всіх необхідних документів для оформлення цього договору.
5.4. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу забезпечити реєстрацію права комунальної власності на обладнання, яке є предметом лізингу, за Дрогобицькою міською територіальною громадою, на праві повного господарського відання комунальним підприємством «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради.
6. Надати дозвіл керівнику комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І.Хом’як) на:
6.1. Підписання договору фінансового лізингу на умовах, встановлених у пункті 4 цього рішення та всіх необхідних документів для оформлення цього договору.
6.2. Здійснювати витрати, пов’язані з належним утриманням та експлуатацією, ремонтом та обслуговуванням техніки згідно з умовами договору фінансового лізингу.
6.3. Підписання договору страхування майна та всіх необхідних документів для оформлення цього договору.
6.4. Після закінчення терміну дії договору фінансового лізингу забезпечити реєстрацію права комунальної власності на обладнання, яке є предметом лізингу, за Дрогобицькою міською територіальною громадою, на праві повного господарського відання комунальним підприємством «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради.
7. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування комунального підприємства «Служба муніципального управління» Дрогобицької міської ради та комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради, у строки та у розмірах, достатніх для виконання ним всіх зобов’язань за договором фінансового лізингу.
8. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту