Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження списків черговиків за місцем праці

11.01.2018 379

Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження списків черговиків за місцем праці

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, затвердження списків черговиків
за місцем праці

Розглянувши письмове звернення гр. Дутка Л.Я., листи ВП “Ремонтне вагонне депо Дрогобич” РФ “Львівська залізниця”, 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 11.01.2018 № 1), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Дутка Любомира Ярославовича, 1982 року народження, який тимчасово не працює. Проживає у благоустроєній квартирі № 13 в житловому будинку № 66 на вул. Грушевського, одна кімната житловою площею 18,8 кв. м. Квартира знаходиться у приватній власності матері заявника Дутко М.С. На цій площі проживає сім’я заявника в кількості 5-ти осіб: заявник, Дутко О.Б. – дружина заявника, Дутко Х.Л. – дочка, Дутко С.Л. – дочка, Дутко Д.Л. – син.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, відповідно до пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як багатодітну сім’ю.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити списки черговиків 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій станом на 01.01.2018 року:
– загальний список в кількості 59 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, в кількості 23 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, в кількості 2 осіб (список додається).
3. Затвердити списки черговиків виробничого структурного підрозділу “Ремонтне вагонне депо Дрогобич” станом на 01.01.2018 року:
– загальний список в кількості 6 осіб (список додається).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту