Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 СЦШР ДСНС України

08.12.2017 384

Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження рішення житлової  комісії  2 СЦШР ДСНС України

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, затвердження рішення житлової
комісії 2 СЦШР ДСНС України

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 06.12.2017 № 12), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Пахолку Владлена Анатолійовича, 1971 року народження, внутрішньо переміщену особу, учасника бойових дій в зоні АТО. Проживає в гуртожитку на вул. Володимира Великого, 5 в м. Дрогобич. Склад сім’ї заявника – п’ять осіб: Пахолка В.А. – заявник, Кірсанова О.Є. – дружина заявника, Пахолка Д.В. – син, Пахолка Я.В. – син, Пахолка С.І. – мати.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 197 днів.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: Проживання в гуртожитку,
пп. 6 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 06.12.2017 року згідно з додатком.
3. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 09.11.2017 № 16) про:
– зарахування на квартирний облік за місцем служби у 2 Спеціальному Центрі Швидкого Реагування ДСНС України старшого прапорщика служби цивільного захисту Дутка Тараса Олександровича на підставі відсутності житлової площі та включення його в першочергову чергу на отримання житла як учасника бойових дій.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту