Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, розподіл квартирної черги

08.08.2017 403

Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради, розподіл квартирної черги

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про зарахування громадян
на квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
розподіл квартирної черги

Розглянувши звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.08.2017 № 9), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Чаповську Марію Степанівну, 1959 року народження, пенсіонерку. Проживає у благоустроєній квартирі № 1 в житловому будинку № 6 на вул. Павлика в м. Дрогобич, яка знаходиться у приватній власності заявниці. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 27,1 кв. м та кухні площею 11,7 кв. м, загальна площа квартири становить 38,8 кв. м.
На цій площі проживає чотири особи: заявниця Чаповська М.С., чоловік заявниці Чаповський О.С., син Чаповський О.О. та дочка Жирик О.О.
Склад сім’ї заявниці – три особи, а саме: Чаповська М.С. – заявниця, Чаповський О.С. – чоловік, Чаповський О.О. – син.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. У зв’язку з розірванням шлюбу здійснити розподіл квартирної черги гр. Пінчака Богдана Миколайовича, 1982 року народження, який перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням міськвиконкому від 24.01.2008 № 16 із сім’єю в кількості 4-х осіб та на квартирному обліку надалі рахувати:
– гр. Пінчака Богдана Миколайовича, 1982 року народження. Проживає у житловому будинку на вул. Війтівська Гора, 196, який перебуває у приватній власності матері заявника Пінчак О.І. та складається з 4-х кімнат житловою площею 34,5 кв. м. На цій площі проживає вісім осіб, а саме: заявник, мати заявника Пінчак О.І., батько Пінчак М.Є., сестра Дума Н.М., чоловік сестри Дума Д.В. та племінники Дума Н.Д., Дума А.Д., Дума А.Д.
– гр. Пінчак Марію Ярославівну, 1985 року народження, із сім’єю в кількості 3-х осіб, а саме: заявниця, Пінчак І.Б. – дочка заявниці, Пінчак В.Б. – син. Проживає у благоустроєній квартирі № 13 в житловому будинку № 4а на вул. В. Стуса, яка перебуває у приватній власності заявниці та складається з двох кімнат житловою площею 32,26 кв. м. На цій площі проживає чотири особи: заявниця, дочка заявниці Пінчак І.Б., син Пінчак В.Б. та мати Цап К.М.
Сім’я включена до списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, так як згідно з медичним заключенням, виданим Дрогобицькою міською поліклінікою 16.01.2017 року, Пінчак М.Я. не може проживати в одній кімнаті з членами своєї сім’ї та користується правом першочергового одержання житлової площі.
Залишити в списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, сім’ю гр. Пінчак Марії Ярославівни.
Гр. Пінчака Богдана Миколайовича виключити із списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житла.
Підстава: заяви гр.гр. Пінчака Б.М., Пінчак М.Я., рішення Дрогобицького
міськрайонного суду від 16 грудня 2016 року.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту