Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження контрольного списку працівників Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

02.06.2017 423

Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження контрольного  списку працівників Дрогобицького відділу поліції  Головного управління Національної поліції  у Львівській області, які перебувають на  квартирному обліку у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, затвердження контрольного
списку працівників Дрогобицького відділу поліції
Головного управління Національної поліції
у Львівській області, які перебувають на
квартирному обліку у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради

Розглянувши звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 30.05.2017 № 7), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Скопа Лева Андрійовича, 1954 року народження, який працює художником-реставратором музею “Дрогобиччина” в м. Дрогобич. Проживає в гуртожитку Дрогобицького коледжу нафти і газу на вул. Володимира Великого, 30, кімн. 521. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Підстава: Проживання в гуртожитку,
пп. 6 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Микитич Лілію Михайлівну, 1974 року народження, яка працює начальником сектору кадрового забезпечення Дрогобицького відділу поліції ГУНП у Львівській області. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 20 в житловому будинку № 7/1 на вул. Є. Коновальця в м. Дрогобич, право власності на квартиру зареєстровано на чоловіка заявниці
Микитича Л.М. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 29,1 кв. м. На цій площі проживає чотири особи: заявниця, чоловік заявниці Микитич Л.М., дочка Микитич С.Л. та дочка Микитич А.Л.
На квартирний облік зараховується сім’я заявниці в кількості трьох осіб: Микитич Л.М. – заявниця, Микитич С.Л. – дочка, Микитич А.Л. – син.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Внести зміни в особову справу черговика Білинського Михайла Ярославовича, що перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради у відповідності до рішення міськвиконкому від 18.12.2013 № 228 як особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, а саме: включити в склад сім’ї заявника його брата Білинського Ореста-Юліана Ярославовича, 11.02.2002 року народження, та надалі на квартирному обліку рахувати з сім’єю в кількості 2-х осіб: Біинський М.Я. – заявник, Білинський О.-Ю.Я. – брат заявника.
Підстава: Заява гр. Білинського М.Я.

3. Затвердити контрольний список Дрогобицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, в кількості 2 осіб (список додається).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту