Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 СЦШР ДСНС України

10.04.2017 429

Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової  комісії  2 СЦШР ДСНС України

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № _____

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
затвердження рішення житлової
комісії 2 СЦШР ДСНС України

Розглянувши звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.04.2017 № 5), керуючись п.п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Флюнта Ігоря Вікторовича, 1989 року народження, який навчається на другому курсі першого рівня вищої освіти заочної форми навчання інституту фізики, математики, економіки та інноваційних технологій Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка за спеціалізацією інформатика.
Проживає як піднаймач у гр. Яціва Д.М. на вул. Січових Стрільців, 21, кв. 6. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Підстава: Проживання за договором піднайму,
пп. 4 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Міштурака Володимира Володимировича, 1980 року народження, учасника бойових дій в зоні АТО. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 56 в житловому будинку № 106 на вул. Самбірська в м. Дрогобич, яка складається з чотирьох кімнат житловою площею 51,3 кв. м.
Склад сім’ї заявника – п’ять осіб: Міштурак В.В. – заявник, Міштурак В.М. – дружина, Міштурак Р.В. – син, Міштурак О.В. – син, Міштурак Х.В. – дочка.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком №1.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 07.04.2017 року згідно з додатком № 1.
3. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 22.02.2017 № 13) про зарахування на квартирний облік в загальну чергу капітана служби цивільного захисту Рубльовського Андрія Ярославовича, місце проживання якого зареєстровано на вул. Спортивна, 44 в м. Дрогобич (2 СЦШР ДСНС України) на підставі відсутності відповідної житлової площі.
4. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 16.03.2017 № 14) про включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, підполковника запасу Фольтена Володимира Федоровича на підставі пп. 4 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” як учасника бойових дій.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту