Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб на першочергове одержання житла

06.12.2019 781

Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  включення в список осіб на першочергове  одержання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ № ___

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб на першочергове
одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 29.11. 2019 № 11), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Грицая Тараса Васильовича, 1994 року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО. Проживає у квартирі № 74 в житловому будинку № 15 на вул. Є. Коновальця в місті Дрогобич, яка перебуває у приватній власності матері заявника Грицай Л.О. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 28,3 кв. м. На цій площі проживає чотири особи: заявник, мати заявника Грицай Л.О., батько Грицай В.А. та брат Грицай Т.В.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявника житло відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 209 днів.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО відповідно до наданих заявниками документами станом на 29.11.2019 року згідно з додатком.
4. Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, гр. Коваленко Анну Олександрівну, 1986 року народження, багатодітну матір.
Заявниця перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради відповідно до рішення міськвиконкому від 21.04.2005 № 93 в загальній черзі під № 1936.
Проживає у приватизованій квартирі № 5 в житловому будинку № 10 на вул. Івана Мазепи в місті Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 19,1 кв. м. На цій площі проживає 7 осіб, а саме: сім’я заявниці в кількості трьох осіб: Коваленко А.О. – заявниця, Коваленко Ю.Ф. – дочка, Філахтов М.С. – син, Коваленко Є.С. – дочка, а також мати заявниці Марущак Н.М., брат Коваленко І.О. та племінник Коваленко Р.І.
Квартира належить на праві сумісної власності заявниці, матері заявниці Марущак Н.М., брату Коваленку І.О., племіннику Коваленку Р.І. та дочці Коваленко Ю.Ф.
Підстава: пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують
поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в
Україні”.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту