Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

03.01.2019 480

Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, затвердження рішення житлової  комісії 2 Спеціального Центру Швидкого  Реагування Державної Служби України з  Надзвичайних Ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________ № ___

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, затвердження рішення житлової
комісії 2 Спеціального Центру Швидкого
Реагування Державної Служби України з
Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши письмові звернення громадян, 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 04.01.2019 № 1), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40, 45, 46 Житлового кодексу України, Положенням про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Дзерина Олега Миколайовича, 1992 року народження, який працює в органах прокуратури Львівської області на посаді начальника Трускавецького відділу Дрогобицької місцевої прокуратури Львівської області. Проживає як піднаймач у приватизованій благоустроєній квартирі № 4 в житловому будинку № 5 на вул. Ковальська в м. Дрогобич.
Склад сім’ї заявника – три особи: Дзерин О.М. – заявник, Дзерин С.В. – дружина заявника, Дзерин Д.О. – син. Місце проживання дружини та сина заявника зареєстровано на вул. Солецька, 66 в м. Стебник.
Підстава: Проживання за договором піднайму,
пп. 4 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Наум Тетяну Михайлівну, 1985 року народження, молодшого сержанта служби цивільного захисту, яка працює на посаді диспетчера 7 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 13 в житловому будинку № 179 на вул. Стрийська в м. Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 18,3 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявника в кількості трьох осіб, а саме: Наум Т.М. – заявниця, Наум С.І. – син заявниці, Наум А.І. – дочка. Квартира знаходиться у праві спільної часткової власності заявниці та її дітей.
Місце проживання чоловіка заявниці зареєстровано на вул. Шевченка, 413 в с. Орів Сколівського району Львівської області.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Включити в список осіб-учасників бойових дій в зоні АТО, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, учасника бойових дій в зон проведення АТО Савшака Дмитра Ярославовича на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії
їх соціального захисту”.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради відповідно до рішення міськвиконкому від 16.06.2006 за № 126 в складі сім’ї матері Савшак Л.С.
Проживає в житловому будинку № 10Б на вул. Павлика в м. Дрогобич, який знаходиться у власності брата заявника Савшака С.Я.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 168 днів.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
3. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО у відповідності до наданих заявниками документами станом на 04.01.2019 року згідно з додатком.
4. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 27.12.2018 № 18) про:
– зняття з квартирного обліку за місцем служби у 2 Спеціальному Центрі Швидкого Реагування ДСНС України майора служби цивільного захисту Ключа Мар’яна Зеновійовича, прапорщика запасу Баланди Олександра Васильовича, підполковника запасу Білоусова Андрія Геннадійовича відповідно до пункту 26 “Правил обліку громадян, які потребують
поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні” та пункту 2.12 “Положення про порядок забезпечення житловими приміщеннями осіб рядового і начальницького складу та працівників органів і підрозділів цивільного захисту МНС України” на підставі поліпшення житлових умов, внаслідок чого відпали підстави для одержання іншого житлового приміщення.
– зарахування на квартирний облік за місцем служби у 2 Спеціальному Центрі Швидкого Реагування ДСНС України старшого лейтенанта служби цивільного захисту Веселовського Романа Петровича на підставі відсутності відповідної житлової площі.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту