Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, відмову у включенні в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла

05.06.2020 1071

Про зарахування громадян на квартирний  облік у виконавчому комітеті Дрогобицької  міської ради, відмову у включенні в список  осіб, які користуються правом першочергового  одержання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № ____

Про зарахування громадян на квартирний
облік у виконавчому комітеті Дрогобицької
міської ради, відмову у включенні в список
осіб, які користуються правом першочергового
одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 04.06.2020 № 4), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Федуняк Галину Романівну, 1989 року народження, яка працює у ФО-П Петрусяк-Малик З.Л. на посаді торгівельного представника. Проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 1 в житловому будинку № 102 на вул. Самбірська в місті Дрогобич, яка перебуває у спільній частковій приватній власності заявниці Федуняк Г.Р., батька заявниці Джавали Р.О., матері заявниці Джавали Г.І. та брата заявниці Джавали І.Р. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 14,3 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявниці в кількості 4-х осіб, а саме: Федуняк Г.Р. – заявниця, Джавала О.М. – дочка заявниці, 2007 р.н., Федуняк А.А. – дочка заявниці, 2011 р.н., Федуняк А.А. – дочка заявниці, 2012 р.н.
Чоловік заявниці Федуняк А.І. проживає у приватизованій благоустроєній квартирі № 2 в житловому будинку № 33 на вул. Бориславська в місті Дрогобич, яка перебуває у спільній частковій приватній власності чоловіка заявниці Федуняка А.І., свекра заявниці Федуняка І.І., свекрухи заявниці Федуняк О.І., та брата чоловіка Федуняка Н.І. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 15,1 кв. м.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявниці та членів її сім’ї інше житло відсутнє.
В місті Дрогобич проживає з 1989 року.
На квартирний облік зарахувати заявницю із сім’єю в кількості 5-ти осіб, а саме: Федуняк Г.Р. – заявниця, Федуняк А.І. – чоловік заявниці, Джавала О.М. – дочка заявниці, Федуняк А.А. – дочка заявниці, Федуняк А.А. – дочка заявниці.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, як багатодітну сім’ю на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Піціва Віталія Михайловича, 1964 року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО і ООС. Проживає як піднаймач у гр. Одінаєвої Г.А. у квартирі № 2 в житловому будинку № 47 на вул. 22 Січня в місті Дрогобич. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявника житло відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО і ООС – 264 дні.
Земельну ділянку заявник станом на сьогоднішній день не отримав.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: Проживання за договором піднайму,
пп. 4 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО відповідно до наданих заявниками документами станом на 29.11.2019 року згідно з додатком.
3. Відмовити у включенні в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, гр. Табачному Сергію Сергійовичу, 1998 року народження,
бійцю-добровольцю, який брав участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради в загальній черзі згідно з рішенням виконавчого комітету від 24.06.2019 № 147 із сім’єю в кількості 7-ми осіб.
Посвідчення бійця-добровольця заявникові надано на підставі рішення Львівської обласної ради від 13 вересня 2016 року № 203 «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України».
Підстава: Невідповідність зразка посвідчення, затвердженого постановою
Кабінету Міністрів України від 12.05.1994 № 302, що
підтверджує статус ветеранів війни та інших осіб, на яких
поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів
війни, гарантії їх соціального захисту», на основі котрого
надаються відповідні пільги.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту