Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

07.08.2020 1176

Про зарахування громадян на   квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № ____

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 06.08.2020 № 5), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Гарькавого Богдана Ярославовича, 1973 року народження, учасника бойових дій в зоні проведення АТО. Проживає у благоустроєній квартирі № 19 в житловому будинку № 7/6 на вул. Євгена Коновальця в місті Дрогобич, яка складається з однієї кімнати житловою площею 17,7 кв. м. На цій площі проживає три особи: заявник Гарькавий Б.Я., брат заявника Соловйов О.М. та племінник заявника Соловйов С.О.
Зазначена вище квартира знаходиться у власності брата заявника Соловйова О.М. та племінника заявника Соловйова С.О.
На квартирний облік заявник зараховується один.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявника відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, на підставі п. 14 ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” як учасника бойових дій в зоні АТО.
Термін перебування заявника в зоні АТО – 129 днів.
Земельну ділянку заявник станом на сьогоднішній день не отримав.
Черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО встановити у відповідності до “Положення про порядок зарахування
учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради”, затвердженим рішенням міськвиконкому від 21.04.2016 № 80, згідно з додатком.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО відповідно до наданих заявниками документами станом на 05.08.2020 року згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту