Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлаа

05.02.2021 1640

Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлаа

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання виконавчого комітету

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб, які користуються
правом першочергового одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.02.2021 № 2), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Возняк Оксану Володимирівну, 1984 року народження, багатодітну матір, яка працює фармацевтом мережі аптек «Сальве». Проживає у благоустроєній квартирі № 9 в житловому будинку № 33 на вул. Фабрична в м. Дрогобич, яка знаходиться у приватній власності матері заявниці Дудич Н.В. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 12,6 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявниці в кількості 4-х осіб, а саме: Возняк О.В. – заявниця, Возняк Х.І. – дочка заявниці, 2007 року народження, Возняк В.І. – дочка заявниці, 2013 року народження, Возняк Д.І. – дочка заявниці, 2019 року народження.
Місце проживання чоловіка заявниці Возняка І.Ф. зареєстровано у житловому будинку № 28 на вул. Тиха в селі Волоща Дрогобицького району.
На квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради зарахувати заявницю та троє її дітей, місце проживання яких зареєстровано в місті Дрогобич на вул. Фабрична, 33, кв. 9.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у заявниці та членів її сім’ї відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, як багатодітну сім’ю на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Чаву Ігоря Степановича, 1988 року народження, який працює на посаді директора комунального підприємства «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобич». Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 57 в житловому будинку № 56 на вул. Грушевського в м. Дрогобич, яка знаходиться у спільній приватній власності батька заявника Чави С.П., матері заявника Чави О.М. та заявника Чави І.С. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 28,3 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявника в кількості 3-х осіб, а саме: Чава І.С. – заявник, Чава Р.Р. – дружина заявника, 1992 року народження, Чава З.І. – дочка заявника, 2018 року народження, та батько заявника Чава С.П. і мати заявника Чава О.М.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у заявника та членів його сім’ї відсутнє.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський  голова  Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту