Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла

06.08.2021 2315

Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  включення в список осіб, які користуються  правом позачергового одержання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 року № ______

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб, які користуються
правом позачергового одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 29.07.2021 № 9), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Заверач Ольгу Іванівну, 25.02.2002 року народження, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Проживає в житловому будинку № 40 на вул. Лесі Українки в селі Лішня Дрогобицького району, який перебуває у власності опікуна заявниці Кащак Г.Ю.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Заверач О.І. відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу Української РСР.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу Української РСР.
1.2. Гр. Заверача Миколу Івановича, 05.04.2004 року народження, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Проживає в житловому будинку № 40 на вул. Лесі Українки в селі Лішня Дрогобицького району, який перебуває у власності опікуна заявниці Кащак Г.Ю.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Заверач О.І. відсутнє.
2
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу Української РСР.
1.3. Гр. Алієва Артура Рачовича, 11.05.1999 року народження, особу з числа дітей-сиріт. Проживає у приватизованій кімнаті № 4 в гуртожитку на вул. Симоненка, 21, секція 18 в місті Стебник. Розмір частки спільної часткової власності заявника в зазначеній кімнаті становить 18/200.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно інше житло у Алієва А.Р. відсутнє.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу Української РСР.
2. Включити в окремий список осіб з інвалідністю внаслідок війни та прирівняних до них осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, гр. Піціва Віталія Михайловича, 1964 року народження, особу з інвалідністю 2 групи (посвідчення серії А № 021709, видане 19.07.2021 року), інвалідність якого пов’язана із захистом Батьківщини.
Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 18.06.2020 № 128 в пільговій черзі як учасник бойових дій в зоні проведення АТО і ООС.
Проживає як піднаймач у гр. Одінаєвої Г.А. у квартирі № 2 в житловому будинку № 47 на вул. 22 Січня в місті Дрогобич. Склад сім’ї заявника – одна особа.
Виключити гр. Піціва В.М. з окремого списку учасників бойових дій в зоні проведення АТО, які користуються правом першочергового одержання житла.
Черга заявника в окремому списку осіб з інвалідністю внаслідок війни та прирівняних до них осіб – № 20.
Підстава: п. 1 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу Української РСР.
3. Затвердити впорядковану відповідно до “Положення про порядок зарахування учасників бойових дій в зоні АТО на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради” черговість в окремому списку учасників бойових дій в зоні АТО станом на 29.07.2021 року згідно з додатком.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту