Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла

14.01.2022 2736

Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  включення в список осіб, які користуються  правом позачергового одержання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2022 року № ______

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб, які користуються
правом позачергового одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 24.12.2021 № 12), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Пігут Ірину Ярославівну, 1993 року народження, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, місцем походження якої є село Биків Дрогобицького району.
Проживає в житловому будинку № 135 на вул. Центральна в селі Воля Старосамбірського району, який перебуває у власності Васюти У.М., матері співмешканця заявниці.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Пігут І.Я. відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу України.
1.2. Гр. Пігута Андрія Ярославовича, 04.12.1990 року народження, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Проживає в житловому будинку № 24 на вул. Паславської в селі Кульчиці Самбірського, без реєстрації. Місце проживання заявника зареєстровано в гуртожитку на вул. Винниченка, 9 в місті Дрогобич.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Пігута А.Я. відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу України.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту