Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

04.02.2022 2998

Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2022 року № ______

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.02.2022 № 1), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Українець Ярославу Михайлівну, 1990 року народження, яка тимчасово не працює. Проживає у благоустроєній квартирі № 9 в житловому будинку № 20 на площі Ринок в місті Дрогобич. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 17,8 кв. м. На цій площі проживає чотири особи, а саме: сім’я заявниці в кількості 3-х осіб: Українець Я.М. – заявниця, Тур Л.І. – дочка заявниці, 2011 року народження, Українець С.Є. – син заявниці, 2019 року народження, та мати чоловіка заявниці Українець С.К.
Квартира знаходиться у спільній частковій власності чоловіка заявниці Українця Є.П. (2/3 частки) та матері чоловіка Українець С.К. (1/3 частка).
Місце проживання чоловіка заявниці Українця Є.П., 1991 року народження, зареєстровано за адресою: вул. Коломийська, 8, кв. 24, місто Львів.
На квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради зарахувати заявницю та двоє дітей заявниці, місце проживання яких зареєстровано в місті Дрогобич на площі Ринок, 20, кв. 9.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці та членів її сім’ї відсутнє. Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту