Про зарахування та зняття громадян з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб на позачергове одержання житла

05.10.2020 1430

Про зарахування та зняття громадян з  квартирного обліку у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради, включення в  список осіб на позачергове одержання житла

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № ____

Про зарахування та зняття громадян з
квартирного обліку у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради, включення в
список осіб на позачергове одержання житла

Розглянувши письмові звернення громадян, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 25.09.2020 № 7), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради гр. Глуха Андрія Руслановича, 2001 року народження, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, який навчається у ВПУ № 19 міста Дрогобич. Проживає у приватизованій квартирі № 8 в житловому будинку № 17 на вул. Нафтовиків, яка складається з однієї кімнати житловою площею 18,0 кв. м. На цій площі проживає дві особи: заявник Глух А.Р. та опікун заявника Сушун Я.Д.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у Глуха А.Р. відсутнє.
Включити в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, на підставі п. 5 ч. 1 ст. 46 Житлового кодексу України.
Підстава: ч. 2 ст. 39 Житлового кодексу України.
2. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Сирватку Юлію Михайлівну, 1999 року народження, особу з числа дітей-сиріт. Склад сім’ї – одна особа. Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.02.2019 № 31 в загальній черзі під № 2334 та в списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, під № 155.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за заявницею на підставі договору купівлі-продажу від 18.08.2020 року зареєстровано в реєстрі за № 485 право власності на однокімнатну благоустроєну квартиру житловою площею 22,2 кв. м на вул. Стрийська, 447, кв. 4. Загальна площа квартири 46,5 кв. м.
Одночасно виключити зі списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі.
Підстава: поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали підстави
для надання іншого жилого приміщення, пп. 1 п. 26 “Правил
обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і
надання їм житлових приміщень в Україні”.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту