Про зарахування та зняття громадян з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб на першочергове одержання житла, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

07.02.2020 850

Про зарахування та зняття громадян з  квартирного обліку у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради, включення в  список осіб на першочергове одержання житла,  затвердження рішення житлової комісії  2 Спеціального Центру Швидкого Реагування  Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________ № ____

Про зарахування та зняття громадян з
квартирного обліку у виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради, включення в
список осіб на першочергове одержання житла,
затвердження рішення житлової комісії
2 Спеціального Центру Швидкого Реагування
Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши письмові звернення громадян, 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.02.2020 № 2), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Федик Наталію Романівну, 1983 року народження, багатодітну матір. Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 3 в житловому будинку № 17 на вул. Богдана Лепкого в м. Дрогобич, яка перебуває у приватній власності чоловіка заявниці Федика В.В. Квартира складається з двох кімнат житловою площею 31,9 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявниці в кількості 6-ти осіб, а саме: Федик Н.Р. – заявниця, Федик В.В. –чоловік заявниці, Федик Ю.В. – дочка заявниці, Федик М.В. – дочка заявниці, Федик В.В. – дочка заявниці, Федик Я.В. – дочка заявниці.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, як багатодітну сім’ю на підставі пп. 11 п. 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Гілецьку Ірину Володимирівну, 1990 року народження, яка працює продавцем у ФОП Васьків У.Я. Проживає у неблагоустроєному приватному житловому будинку № 87/1 на вул. Спортивна в м. Дрогобич, який перебуває у спільній власності заявниці Гілецької І.В., матері заявниці Салапатої М.І., брата заявниці Салапатого І.В., брата заявниці Салапатого І.В., тітки заявниці Воробець Л.І., чоловіка тітки Воробця В.М. та сестри Воробець Н.В. Будинок складається з двох кімнат житловою площею 26,9 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб, а саме: сім’я заявниці в кількості 2-х осіб: Гілецька І.В. – заявниця, Гілецький АТ. – син заявниці, 2018 р.н., дитина-інвалід з дитинства, мати заявниці Салапата М.І. брат заявниці Салапатий І.В. та брат заявниці Салапатий І.В.
Місце проживання чоловіка заявниці зареєстровано у селі Монастирець Городоцького р-ну Львівської області.
Включити в список осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі, як сім’ю, яка виховує дитину-інваліда з дитинства на підставі ст. 45 Житлового кодексу України.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
3. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради громадян:
3.1. Гр. Рудого Андрія Ігоровича, 1987 року народження, внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій в зоні проведення АТО, колишнього військовослужбовця військової частини А 1108, у зв’язку з переведенням заявника на службу у військову частину А 261 в с. Старичі Новояворівського району. Склад сім’ї – чотири особи: Рудий А.І. – заявник, Руда Ю.В. – дружина заявника, Руда Т.А. – дочка, Рудий І.А. – син.
Одночасно виключити із списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житлової площі.
Підстава: Заява гр. Рудого А.І.
3.2. Гр. Чулівську Валентину Михайлівну, 2000 року народження, особу з числа дітей-сиріт. Склад сім’ї – одна особа. Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.02.2019 № 31.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за заявницею на підставі договору купівлі-продажу зареєстровано право власності на однокімнатну благоустроєну квартиру житловою площею 16,0 кв. м на вул. Володимира Великого, 23, кв. 39. Загальна площа квартири 39,5 кв. м.
Одночасно виключити зі списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі.
Підстава: поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали підстави
для надання іншого жилого приміщення, пп. 1 п. 26 “Правил
обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і
надання їм житлових приміщень в Україні”.
3.3. Гр. Лех Наталію Мирославівну, 1999 року народження, особу з числа дітей-сиріт. Склад сім’ї – три особи: Лех Н.М. – заявниця, Лех А.М. – сестра заявниці, Лех Х.М. – сестра заявниці. Перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 16.07.2015 № 139.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно за заявницею та членами її сім’ї на підставі договору купівлі-продажу зареєстровано право власності на трикімнатну благоустроєну квартиру житловою площею 52,1 кв. м на вул. Коновальця Євгена, 17/1, кв. 15. Загальна площа квартири 75,3 кв. м.
Одночасно виключити зі списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі.
Підстава: поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали підстави
для надання іншого жилого приміщення, пп. 1 п. 26 “Правил
обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і
надання їм житлових приміщень в Україні”.
4. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 27.01.2020 № 22) про:
– зарахування на квартирний облік за місцем служби у 2 Спеціальному Центрі Швидкого Реагування ДСНС України лейтенанта служби цивільного захисту Демчини Василя Романовича на підставі відсутності відповідної житлової площі.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту