Про затвердження актів про списання з балансу багатоквартирних будинків на вул. Будівельна, 17 в місті Дрогобич та на вул. Лесі Українки, 2 в селі Рихтичі

10.10.2023 2901

Про затвердження актів про списання з балансу багатоквартирних будинків на вул. Будівельна, 17 в місті Дрогобич та на вул. Лесі Українки, 2 в селі Рихтичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2023 року № ______

Про затвердження актів про списання з
балансу багатоквартирних будинків на
вул. Будівельна, 17 в місті Дрогобич та
на вул. Лесі Українки, 2 в селі Рихтичі

Розглянувши звернення комунального підприємства «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, керуючись Положенням про списання з балансу Дрогобицької міської ради багатоквартирних будинків, затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 27.02.2020 № 2223, рішенням Дрогобицької міської ради від 27.05.2021 № 372, постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 № 301 “Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків”, пп. 1 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити акти про списання з балансу багатоквартирних будинків за адресою: вул. Будівельна, 17, м. Дрогобич, вул. Лесі Українки, село Рихтичі.
Багатоквартирні будинки списано з балансу згідно з рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 25.04.2023 № 67.
2. Оригінали актів про списання з балансу багатоквартирних будинків на вул. Будівельна, 17, місто Дрогобич, вул. Лесі Українки, 2, село Рихтичі, зберігати в департаменті міського господарства Дрогобицької міської ради (А. Паутинка) та КП «Управитель «ЖЕО» (О. Майданюк).
3. Копії актів про списання з балансу багатоквартирних будинків на вул. Будівельна, 17, місто Дрогобич, вул. Лесі Українки, 2, село Рихтичі, надати співвласнику (співвласникам) будинків за їх зверненням.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань В. Качмара.

Міський голова Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту