Про затвердження в новій редакції положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради

01.02.2022 4488

Про затвердження в новій редакції положення про відділ державного  архітектурно-будівельного  контролю виконавчого комітету  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження в новій редакції
положення про відділ державного
архітектурно-будівельного
контролю виконавчого комітету
Дрогобицької міської ради

На виконання листа Державної інспекції архітектури та містобудування України (ДІАМ) від 25.11.2021р. №936/03/12-21, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №____ від _______), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 15.09.2021р. №960 «Питання Державної інспекції архітектури та містобудування», ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити «Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради» в новій редакції відповідно до додатку.
2. «Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Дрогобицької міської ради» затвердженого рішенням Дрогобицької міської ради від 12.03.2021р. №233 вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерина).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту