Про затвердження договору поруки

17.10.2022 5272

Про затвердження договору поруки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження договору поруки

На виконання пункту 8.1. рішення № 483 від 08.07.2021 року «Про закупівлю спеціалізованого медичного обладнання комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради, визначення умов і способів забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу» ( враховуючи зміни внесені рішенням № 1237 від 18.08.2022), а саме виконання зобов’язання щодо забезпечення виконання умов договору фінансового лізингу протягом всього терміну його дії, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №___ від________) ; керуючись ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1.Дрогобицькій міській раді виступити поручителем (шляхом укладення договору поруки) перед АТ «ПУМБ» за договором фінансового лізингу, що буде укладений між комунальним некомерційним підприємством «Дрогобицька міська лікарня №1» Дрогобицької міської ради та АТ«ПУМБ», на суму 52 000 000,00 грн. та на умовах, визначених договором поруки.
2.Затвердити проект договору поруки (додається).
3.Уповноважити міського голову підписати договір поруки, зазначений у пункті 2 цього рішення.
4.Вважати таким що втратило чинність рішення №968 від 05.01.2022 «Про затвердження договору поруки».
5.Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерина).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту