Про затвердження додаткових послуг, які надаються через портал державних послуг iGov.org.ua

13.04.2018 393

Про затвердження додаткових послуг, які надаються через портал державних  послуг iGov.org.ua

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про затвердження додаткових послуг,
які надаються через портал державних
послуг iGov.org.ua

Керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення розширення доступу до послуг, які надаються органами виконавчої влади (адміністративні послуги, запис на прийом, надання публічної інформації, розгляд звернення), за допомогою телекомунікаційної мережі Інтернет та електронних документів з використанням програмних засобів порталу державних послуг iGov.org.ua (далі — Портал) як віртуальний фронт-офіс для приймання електронних заяв, та керуючись ст. 40, ч.1 ст. 52, ч. 6. ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Структурним підрозділам міської ради, а саме:
Дрогобицькому міському територіальному центру соціального обслуговування (Лютик М.З.), департаменту міського господарства (Москалик Р.Я.), загальному відділу (Бермес Н.В.) – надавати послуги громадянам онлайн згідно з додатком.
2. Відділу інформаційних технологій та аналізу (С.Гайдер) забезпечити належне імплементацію послуг та функціонування системи і провести навчання відповідальних працівників виконавчого комітету Дрогобицької міської ради.
3. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради та її виконавчим органам забезпечити дотримання порядку роботи з повідомленнями, що надійшли через портал iGov.org.ua та інформувати відділ інформаційних технологій та аналізу міської ради (С.Гайдер) про проведену роботу щоп’ятниці до 14:00 год.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту