Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, які підлягають приватизації шляхом викупу та аукціону

11.05.2020 1094

Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, які підлягають  приватизації шляхом викупу та аукціону

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про затвердження експертних
оцінок об’єктів комунальної
власності територіальної громади
м. Дрогобича, які підлягають
приватизації шляхом викупу та аукціону

Розглянувши звіти та висновки про вартість майна, рецензії на висновки про вартість майна, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від 13.05.2020 р.), керуючись Законом України “Про приватизацію державного і комунального майна”, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада  вирішила :

1. Затвердити експертні оцінки об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, які підлягають приватизації шляхом викупу та аукціону згідно з додатком № 1.

2. Доручити міському голові м. Дрогобича (Т. Кучмі) затвердити висновки про вартість майна та уповноважити підписати договори купівлі-продажу нежитлових приміщень згідно з додатком № 1.

3.Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі) здійснити приватизацію об’єктів комунальної власності шляхом викупу та аукціону, відповідно до Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту