Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про проведення електронного аукціону для продажу нежитлових приміщень

07.09.2020 1648

Про затвердження експертних оцінок об’єктів комунальної власності територіальної громади  м. Дрогобича, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону та про проведення  електронного аукціону для продажу нежитлових приміщень

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________________ № ______

Про затвердження експертних
оцінок об’єктів комунальної
власності територіальної громади
м. Дрогобича, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону та про проведення
електронного аукціону для продажу
нежитлових приміщень

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протокол № 8 від 02.09.2020 р.), розглянувши звіт та висновок про вартість майна, рецензію на висновок про вартість майна, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від _____.2020 р.), керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Затвердити експертні оцінки об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону згідно з додатком № 1.
2. Провести електронний аукціон для продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема, 8, пл. 8,2 м. кв.
3. Встановити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема, 8, пл. 8,2 м. кв. на рівні експертної оцінки у розмірі 22 346, 4 грн. (двадцять дві тисячі триста сорок шість гривень 40 копійок) з ПДВ.
3.1. Значення кроку при продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема, 8, пл. 8,2 м. кв. визначити на рівні 1% від стартової ціни та становить 223,46 грн. (двісті двадцять три гривні сорок шість копійок).
4. У разі непродажу об‘єкту комунальної власності, зазначеного в п. 2 даного рішення, на аукціоні без умов, за ціною не нижче стартової, п. 2, 3, 3.1 даного рішення сесії вважати такими, що втратили чинність.
5. Провести електронний аукціон для продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 76, пл. 518,6 м. кв.
6. Встановити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 76, пл. 518,6 м. кв. на рівні експертної оцінки у розмірі 818 511,6 грн. (вісімсот вісімнадцять тисяч п»ятсот одинадцять гривень 60 копійок) з ПДВ.
6.1. Значення кроку при продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Грушевського, 76, пл. 518,6 м. кв. визначити на рівні 1% від стартової ціни та становить 8 185, 11 грн. (вісім тисяч сто вісімдесят п»ять гривень одинадцять копійок).
7. Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі) здійснити приватизацію об’єктів комунальної власності шляхом аукціону відповідно до чинного законодавства України.
8. Доручити міському голові м. Дрогобича (Т. Кучмі) затвердити висновки про вартість майна, затвердити протокол засідання аукціонної комісії № 8 від 02.09.2020 р., тексти інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні об‘єктів комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема, 8, пл. 8,2 м. кв., вул. Грушевського, 76, пл. 518,6 м. кв., та уповноважити підписати договори купівлі-продажу нежитлових приміщень за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема, 8, пл. 8,2 м. кв., вул. Грушевського, 76, пл. 518,6 м. кв.
9. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту