Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, який підлягає приватизації шляхом викупу

14.06.2019 565

Про затвердження експертної оцінки об’єкту комунальної власності територіальної громади  м. Дрогобича, який підлягає  приватизації шляхом викупу

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ____________________ № ______

Про затвердження експертної
оцінки об’єкту комунальної
власності територіальної громади
м. Дрогобича, який підлягає
приватизації шляхом викупу

Розглянувши звіт та висновок про вартість майна, рецензію на висновок про вартість майна, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від __.06.2019 р.), керуючись Законом України “Про приватизацію державного і комунального майна”, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1.Затвердити експертну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, який підлягає приватизації шляхом викупу згідно з додатком № 1.
2.Доручити міському голові м. Дрогобича (Т. Кучмі) затвердити висновок про вартість майна згідно з додатком № 1 та уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Шолом-Алейхема, 1, пл. 51,3 м. кв., покупець Пасека В. В.
3.Відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі) здійснити приватизацію об’єкту комунальної власності шляхом викупу, відповідно до ст. 18 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчика).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту