Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону з продажу нежитлової будівлі

16.12.2021 4260

Про затвердження звіту про незалежну оцінку  об’єкту комунальної власності Дрогобицької  міської територіальної громади та про проведення електронного аукціону  з продажу нежитлової будівлі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____


Про затвердження звіту про незалежну оцінку
об’єкту комунальної власності Дрогобицької
міської територіальної громади
та про проведення електронного аукціону
з продажу нежитлової будівлі

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету Дрогобицької міської територіальної громади, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протокол № __ від _______2021 р), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ___ від _____2021 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від ______2021 р.), розглянувши звіт та висновок про вартість майна, рецензію на висновок про вартість майна, керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :

1. Затвердити звіт про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади, який підлягає продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону згідно з додатком № 1.
2. Провести електронний аукціон з продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 1-А, площею 798,2 м. кв.
2.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 1-А, площею 798,2 м. кв. у розмірі 5 603 000 грн. (п»ять мільйонів шістсот три тисячі гривень) без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
2.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону з продажу нежитлової будівлі, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 1-А, площею 798,2 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 56 030 грн. (п»ятдесят шість тисяч тридцять гривень).
3. У разі непродажу об’єкту комунальної власності, вказаного у п. 2 даного рішення на аукціоні за ціною не нижче стартової, п.п. 2, 2.1., 2.2. даного рішення вважати такими, що втратили чинність.
4. Затвердити умови продажу об»єкту комунальної власності, вказаного у п. 2 даного рішення згідно з додатком № 2.
5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади шляхом аукціону відповідно до чинного законодавства України.
6. Доручити в.о. начальника управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська) затвердити висновок про вартість майна, текст інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні об‘єкту комунальної власності Дрогобицької міської територіальної громади за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 1-А, площею 798,2 м. кв. та уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлової будівлі за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 1-А, площею 798,2 м. кв.
7. Виконання даного рішення доручити управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту