Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з продажу нежитлового приміщення

04.07.2022 5183

Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону  з продажу нежитлового приміщення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження звітів про незалежну оцінку
об’єктів комунальної власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради Львівської області
та про проведення електронного аукціону
з продажу нежитлового приміщення

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення бюджету територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, беручи до уваги рекомендації аукціонної комісії (протокол № ___ від ______ р), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 27 від 01.07.2022 р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від ______2022 р.), розглянувши звіти та висновки про вартість майна, рецензії на висновки про вартість майна, керуючись Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 № 432, п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила :
1. Затвердити звіт про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону згідно з додатком № 1.
2. Провести електронний аукціон з продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв.
2.1. Затвердити стартову ціну для продажу на аукціоні нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв. у розмірі 132 144 грн. (сто тридцять дві тисячі сто сорок чотири) грн. 00 коп., без ПДВ згідно звіту про незалежну оцінку.
2.2. Значення кроку при проведенні електронного аукціону з продажу нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: Львівська обл., м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв. затвердити на рівні 1% від стартової ціни та становить 1 321,44 грн. (одна тисяча триста двадцять одна) грн. 44 коп., без ПДВ.
3. У разі непродажу об’єкту комунальної власності, вказаного у п.п. 2 даного рішення на аукціоні за ціною не нижче стартової, п.п. 2, 2.1., 2.2. даного рішення вважати такими, що втратили чинність.
4. Затвердити умови продажу об»єкту комунальної власності, вказаних у п. 1 даного рішення згідно з додатком № 2.
5. Внести зміни у п. 5 додатку № 1 до рішення сесії Дрогобицької міської ради № 533 від 12.08.2021 р. «Про включення в перелік об»єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону» та викласти у наступній редакції: «п.5. Нежитлове приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв.».
6. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради здійснити приватизацію об’єкту комунальної власності територіальної громади особі Дрогобицької міської ради Львівської області шляхом аукціону відповідно до чинного законодавства України.
7. Доручити начальнику управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради (М. Свідовська) затвердити висновок про вартість майна, текст інформаційного повідомлення про продаж на електронному аукціоні об‘єкту комунальної власності територіальної громади Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: Львівська обл., м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв. та уповноважити підписати договір купівлі-продажу нежитлового приміщення за адресою: Львівська обл., м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв.
8. Зобов»язати переможця відшкодувати вартість виготовлення експертної оцінки на нежитлове приміщення за адресами: Львівська обл., м. Стебник, вул. Трускавецька, 20/2, площею 54,9 м. кв.
9. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту