Про затвердження Концепції ярмаркової діяльності та Положення про організацію і проведення святкового ярмарку у м. Дрогобичі

20.03.2018 389

Про затвердження Концепції ярмаркової діяльності та  Положення про  організацію і проведення  святкового ярмарку у м. Дрогобичі

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_____

Про затвердження Концепції ярмаркової
діяльності та Положення про
організацію і проведення
святкового ярмарку у м. Дрогобичі

З метою забезпечення ефективного розвитку ярмаркової діяльності, регулювання відносин її суб`єктів, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2007 № 1056 «Про вдосконалення виставково-ярмаркової діяльності в Україні» зі змінами, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Концепцію ярмаркової діяльності у м. Дрогобичі згідно з додатком № 1.
2. Затвердити Положення про організацію та проведення святкового ярмарку у м. Дрогобичі згідно з додатком № 2.
3. Комунальному підприємству «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І.Чава) доручити організацію виконання та дотримання вимог даної Концепції та Положення про організацію та проведення святкового ярмарку у м. Дрогобичі в межах наданих повноважень.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на комунальне підприємство «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І.Чава).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту