Про затвердження Координаційної ради з питань гендерної політики та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради

04.06.2021 2138

Про затвердження Координаційної ради з питань гендерної політики та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2021 року № ___

Про затвердження Координаційної ради з питань
гендерної політики та протидії торгівлі людьми
при виконавчому комітеті міської ради

З метою забезпечення повноважень і підготовки питань для розгляду і вирішення виконкомом міської ради, що віднесені до відання виконавчих органів ради, керуючись ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради в и р і ш и в:

1. Створити Координаційну раду з питань гендерної політики та протидії торгівлі людьми (надалі – Координаційна рада) та затвердити її склад (додаток 1).

2. Затвердити Положення про Координаційну раду згідно з додатком 2.

3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 17.03.2016 №74 «Про створення Координаційної ради з питань гендерної політики та протидії торгівлі людьми при виконавчому комітеті міської ради» вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань А. Ковча.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту