Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки

02.09.2016 433

Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  та передачу у постійне користування  земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

____ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від ___________ року № _____

Про затвердження матеріалів

проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

та передачу у постійне користування

земельної ділянки  

Розглянувши заяву КП «ЖЕО» (О. Майданюк) та матеріали технічної документації щодо виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 33 від 30.08.2016 року), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у постійне користування земельну ділянку для обслуговування нежитлових приміщень та споруд:

1.1. КП «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради,  земельну ділянку площею 0,3102 га, кадастровий номер 4610600000:01:007:0197, на вул. Шашкевича, 9/2, для обслуговування адміністративних приміщень та господарських споруд.

  1. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова                                                                                        Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту