Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки між вулицями Грабовського, Самбірська, Лішнянська, та пров. Тепличний

16.06.2021 3084

Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  між вулицями Грабовського, Самбірська, Лішнянська, та пров. Тепличний

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
між вулицями Грабовського, Самбірська,
Лішнянська, та пров. Тепличний

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 13 від 25.05.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зарахувати до земель міськземфонду, що не надані у власність та користування:
1.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради земельну ділянку площею 10 га між вулицями Грабовського, Самбірська, Лішнянська та пров. Тепличний, кадастровий номер 4610600000:01:028:0158, землі запасу.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту