Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку

21.03.2024 7693

Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки  для будівництва і  обслуговування багатоквартирного  житлового будинку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
та передачу у постійне користування
земельної ділянки для будівництва і
обслуговування багатоквартирного
житлового будинку

Розглянувши заяву юридичної особи та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ___.03.2024р.), керуючись ст.ст. 12, 42, п. д) ч.2 ст. 92, 123, 125, 186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ч.5 ст.16 Закону України «Про державний земельний кадастр» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити ОСББ «Павлін» (Тетяна КІСЕЛЬКОВА) матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 3516 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 3, м. Стебник, кадастровий номер 4610670500:01:037:0052, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та передати в постійне користування земельну ділянку.
2. Юридичній особі, вказаній в п. 1, провести державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту