Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки на вул. Перемоги, 1 в с. Ступниця Дрогобицького району

18.04.2024 7941

Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та передачу у  постійне користування земельної ділянки на вул. Перемоги, 1 в с. Ступниця  Дрогобицького району

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про затвердження матеріалів
проекту землеустрою
щодо зміни цільового призначення
земельної ділянки та передачу у
постійне користування земельної ділянки
на вул. Перемоги, 1 в с. Ступниця
Дрогобицького району

Розглянувши заяву виконавчого комітету Дрогобицької міської ради та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №83 від 17.04.2024р.), керуючись ст. 12, ст. 20, ст. 92, ст.186 Земельного кодексу України, ст. 19, 50 ЗУ «Про землеустрій», ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і, відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 2045 кв. м. на вул. Перемоги, 1 в с. Ступниця Дрогобицького району, кадастровий номер 4621287800:06:000:0128, цільове призначення якої змінюється із земель «земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)» у землі «для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядування» та передати у постійне користування зазначену земельну ділянку.

2. Юридичній особі, вказаній у п. 1 цього рішення, провести державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку, зазначену в п. 1 рішення.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту