Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку

18.11.2021 3995

Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо  відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження матеріалів
проектів землеустрою щодо
відведення земельних ділянок
для будівництва та обслуговування
багатоквартирного житлового будинку

Розглянувши заяву юридичної особи та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 33 від 12.11.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передати у постійне користування для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1. ОСББ «Майбутнє» (Є. Білоган), земельну ділянку площею 3993 кв. м. на вул. Грушевського, 70, кадастровий номер 4610600000:01:017:0199, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Управлінню у Дрогобицькому районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту