Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку

02.09.2019 718

Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою щодо  відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування  багатоквартирного житлового будинку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2019 року № _____

Про затвердження матеріалів
проектів землеустрою щодо
відведення земельних ділянок
для будівництва та обслуговування
багатоквартирного житлового будинку

Розглянувши заяву ОСББ «Стара хата» та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 128 від 08.08.2019р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у постійне користування для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку:
1.1. ОСББ «Стара хата» (М. Нечипор), земельну ділянку площею 2618 кв. м. на вул. Опришківській, 7, кадастровий номер 4610600000:01:021:0324, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту