Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

11.05.2020 1101

Про затвердження матеріалів  проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від _______________ р. № ____

Про затвердження матеріалів
проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
під об’єктами нерухомого майна

Розглянувши заяву фізичної особи та матеріали з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 144 від 07.05.2020р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування:

1.1. Жирику Андрію Олексійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1300 кв. м. на вул. Стрийській, 266, кадастровий номер 4610600000:01:075:0046, для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту