Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки

02.09.2019 776

Про затвердження матеріалів   технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ______________ 2019 року № _____

Про затвердження матеріалів
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) та передачу
в оренду земельної ділянки

Розглянувши заяву Приватного акціонерного товариства «Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів» (В. Ріпак) та матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол 129 від 22.08.2019р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості та припинити право постійного користування на земельну ділянку:
1.1. ПрАТ «Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів» (В. Ріпак), земельну ділянку площею 6,4495 га на вул. Трускавецька, 73, кадастровий номер 4610600000:01:057:0124, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
2. Надати в оренду земельні ділянки міськземфонду:
2.1. ПрАТ «Дрогобицьке заводоуправління будівельних матеріалів» (В. Ріпак), земельну ділянку площею 6,4495 га на вул. Трускавецька, 73, кадастровий номер 4610600000:01:057:0124, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, строком на 5 років.
3. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою. У випадку не укладення договору оренди землі протягом трьох місяців з дня прийняття рішення, відповідні пункти цього рішення втрачають чинність, а орендар несе відповідальність з відшкодуванням в повній мірі збитків орендодавцю у формі неодержаної орендної плати. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, забезпечити реєстрацію відповідного договору згідно з чинним законодавством.
4. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту