Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

03.12.2021 4157

Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження матеріалів технічної
документації із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості)

Розглянувши заяви юридичних осіб та матеріали технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 31 від 26.10.2021р.) керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку:
1.1. Акціонерному товариству «Укрпошта» (Є. Савчук), земельну ділянку площею 1277 кв. м. на вул. Д. Галицького, 21, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:008:0313, для розміщення та експлуатації будівель та споруд об’єктів поштового зв’язку.

2. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості:
2.1. Дрогобицькому меблевому підприємству «Карпати» УТОГ, (Б. Віткович), земельну ділянку площею 1600 кв. м. на вул. Індустріальній, 1, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:052:0158, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
3. Управлінню у Дрогобицькому районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту