Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського призначення

06.06.2022 4971

Про затвердження матеріалів   технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок  та надання в оренду земельних ділянок для ведення товарного  сільськогосподарського призначення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження матеріалів
технічної документації із землеустрою
по інвентаризації земельних ділянок
та надання в оренду земельних ділянок
для ведення товарного
сільськогосподарського призначення

Розглянувши заяви фізичної особи-підприємця та юридичних осіб, матеріали технічних документацій із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від ___.06.2022р.), керуючись статтями 12, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, беручи до уваги Указ Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022р із змінами та доповненнями,  і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
1.1. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 5,1305 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 2,2293 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.3. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 20,0003 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.4. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 6,9420 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.5. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 6,9877 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.6. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 2,6374 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.7. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), на земельну ділянку площею 2,0166 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.8. Фермерському господарству «УЛМАКС» (В. Ульчак), на земельну ділянку площею 21,1955 га за межами с. Унятичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.9. Фермерському господарству «УЛМАКС» (В. Ульчак), на земельну ділянку площею 11,7390 га за межами с. Унятичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.10. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), на земельну ділянку площею 15,0000 га на території с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.11. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 1,9026 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.12. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 4,6446 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.13. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 1,9078 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.14. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 3,2234 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.15. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 6,3156 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.16. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 2,8026 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.17. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), на земельну ділянку площею 3,3663 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.18. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 28,5165 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.19. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 6,1337 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.20. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 1,5634 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.21. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 12,7978 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.22. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), на земельну ділянку площею 2,5037 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.23. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 4,0521 га за межами с. Долішній Лужок Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.24. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 13,6182 га за межами с. Долішній Лужок Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.25. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 6,0000 га за межами с. Долішній Лужок Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.26. Фермерському господарству «Агро-Ступниця» (М. Волошанський), на земельну ділянку площею 5,3790 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.27. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), на земельну ділянку площею 12,1408 га за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.28. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), на земельну ділянку площею 9,9000 га на території с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.29. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), на земельну ділянку площею 14,4000 га за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.30. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), на земельну ділянку площею 21,4000 га за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.31. Фермерському господарству «ЛУЧКОМ» (М. Лучків), на земельну ділянку площею 21,0236 га за межами с. Бистриця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.32. СПД – ФОП Микитичу Богдану Михайловичу, прож. с. Новошичі Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 7,4859 га за межами с. Бистриця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.33. СПД – ФОП Болохівському Степану Володимировичу, прож. с. Бистриця Дрогобицького району, на земельну ділянку площею 15,5000 га за межами с. Бистриця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.34. СПД – ФОП Ружилу Володимиру Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, на земельну ділянку площею 8,4407 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.35. Товариству з обмеженою відповідальністю «Літинське» (П. Коваль), на земельну ділянку площею 29,7670 га за межами с. Добрівляни Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Надати в оренду земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 1 рік з укладенням договору оренди землі в електронній формі:
2.1. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 5,1305 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.2. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 2,2293 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.3. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 20,0003 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.4. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 6,9420 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.5. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 6,9877 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.6. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 2,6374га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.7. Фермерському господарству «Нежухівські курчата» (О. Федишин), земельну ділянку площею 2,0166 га за межами с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.8. Фермерському господарству «УЛМАКС» (В. Ульчак), земельну ділянку площею 21,1955 га за межами с. Унятичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.9. Фермерському господарству «УЛМАКС» (В. Ульчак), земельну ділянку площею 11,7390 га за межами с. Унятичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.10. Товариству з обмеженою відповідальністю агрофірмі «Ватра» (М. Янів), земельну ділянку площею 15,0000 га на території с. Болехівці Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.11. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 1,9026 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.12. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 4,6446 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.13. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 1,9078 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.14. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 3,2234 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.15. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 6,3156 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.16. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 2,8026 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.17. Фермерському господарству «МІДАС» (Х. Дуліб’яник), земельну ділянку площею 3,3663 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.18. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), земельну ділянку площею 28,5165 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.19. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), земельну ділянку площею 6,1337 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.20. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), земельну ділянку площею 1,5634 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.21. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), земельну ділянку площею 12,7978 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.22. Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛ.ЕКСПО» (А. Федорович), земельну ділянку площею 2,5037 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.23. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, земельну ділянку площею 4,0521 га за межами с. Долішній Лужок Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.24. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, земельну ділянку площею 13,6182 га за межами с. Долішній Лужок Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.25. СПД – ФОП Комару Василю Михайловичу, прож. с. Долішній Лужок Дрогобицького району, земельну ділянку площею 6,0000 га за межами с. Долішній Лужок Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.26. Фермерському господарству «Агро-Ступниця» (М. Волошанський), земельну ділянку площею 5,3790 га за межами с. Ступниця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.27. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), земельну ділянку площею 12,1408 га за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.28. Фермерському господарству «ГОДІВ В.+Р.Є.» (Р. Годів), земельну ділянку площею 9,9000 га на території с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.29. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), земельну ділянку площею 14,4 га за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.30. Товариству з обмеженою відповідальністю «ГАЛИЦЬКІ АГРАРНІ ТРАДИЦІЇ» (І. Зварич), земельну ділянку площею 21,4 га за межами с. Нижні Гаї Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.31. Фермерському господарству «ЛУЧКОМ» (М. Лучків), земельну ділянку площею 21,0236 га за межами с. Бистриця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.32. СПД – ФОП Микитичу Богдану Михайловичу, прож. с. Новошичі Дрогобицького району, земельну ділянку площею 7,4859 га за межами с. Бистриця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.33. СПД – ФОП Болохівському Степану Володимировичу, прож. с. Бистриця Дрогобицького району, земельну ділянку площею 15,5000 га за межами с. Бистриця Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.34. СПД – ФОП Ружилу Володимиру Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 8,4407 га за межами с. Лішня Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2.35. Товариству з обмеженою відповідальністю «Літинське» (П. Коваль), земельну ділянку площею 29,7670 га за межами с. Добрівляни Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3 Встановити розмір орендної плати 8 відсотків від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області.
4. СПД – ФОП та юридичним особам, вказаним у пункті 2 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою протягом 15 днів з дня прийняття рішення в електронній формі. Управлінню майна громади подати у встановленому порядку до Дрогобицької районної військової державної адміністрації договори оренди землі, укладені в електронній формі відповідно до п. 2 цього рішення для державної реєстрації.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту