Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

13.09.2022 5417

Про затвердження матеріалів   технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного  сільськогосподарського призначення та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження матеріалів
технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельної ділянки
та надання в оренду земельної ділянки
для ведення товарного
сільськогосподарського призначення
та про надання дозволу на виготовлення
проекту землеустрою, що забезпечує
еколого-економічне обґрунтування
сівозміни та впорядкування угідь

Розглянувши заяву гр. Болюк С.Я., матеріали технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 47 від 12.09.2022р.), керуючись статтями 12, ст. 791, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указ Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:

1.1. Болюк Соломії Ярославівні, прож. м. Борислав, на земельну ділянку площею 1,2511 га за межами с. Михайлевичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Надати в оренду земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 1 рік з укладенням договору оренди землі в електронній формі:
2.1. Болюк Соломії Ярославівні, прож. м. Борислав, на земельну ділянку площею 1,2511 га за межами с. Михайлевичі Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою, що забезпечує еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь:
3.1. Болюк Соломії Ярославівні, прож. м. Борислав, на земельну ділянку площею 1,2511 га за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення зі зміною виду угідь з виду використання «під пасовище» на вид використання «під ріллю» за межами с. Михайлевичі Дрогобицького району.

4. Фізичній особі, вказаній у пункті 2 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою протягом 15 днів з дня прийняття рішення в електронній формі. Управлінню майна громади подати у встановленому порядку до Дрогобицької районної військової державної адміністрації договір оренди землі, укладений в електронній формі відповідно до п. 2 цього рішення для державної реєстрації.
5. Фізичній особі, вказаній у пункті 3 цього рішення, звернутися для виготовлення зазначеної документації до виконавця робіт із землеустрою, який діє у відповідності до норм діючого законодавства.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту