Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення

17.10.2022 5296

Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського призначення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження матеріалів
технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельної ділянки
та надання в оренду земельної ділянки
для ведення товарного
сільськогосподарського призначення

Розглянувши заяву ТОВ «Захід-Агро МХП» (В Марченко), матеріали технічної документації із землеустрою по інвентаризації земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 49 від 03.10.2022р.), керуючись статтями 12, ст. 791, п.2 ст. 93, п. 2 ст.123, п.27 Розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указ Президента України №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва: ТОВ «Захід-Агро МХП» (В. Марченко), на земельну ділянку площею 8,3000 га на території колишньої Волянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
2. Надати в оренду земельну ділянку для ведення товарного сільськогосподарського виробництва строком на 1 рік з укладенням договору оренди землі в електронній формі:
2.1. ТОВ «Захід-Агро МХП» (В. Марченко), земельну ділянку площею 8,3000 га на території колишньої Волянської сільської ради Дрогобицького району, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
3. Встановити розмір орендної плати 8 відсотків від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області.
4. Юридичній особі, вказаній у пункті 2 цього рішення, необхідно укласти договір оренди землі з Дрогобицькою міською радою протягом 15 днів з дня прийняття рішення, в електронній формі. Управлінню майна громади подати у встановленому порядку до Дрогобицької районної військової державної адміністрації договір оренди землі, укладений в електронній формі, відповідно до п. 2 цього рішення для державної реєстрації.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту