Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

08.04.2024 7884

Про затвердження матеріалів технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

 

Про затвердження матеріалів технічної документації
із землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)
для ведення товарного сільськогосподарського
виробництва  

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №81 від 04.04.2024р.), керуючись ст.ст. 12, 186, п.17 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 30, 55 Закону України “Про землеустрій», ст.ст. 5, 11 Закону України «Про виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», і, відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передати безоплатно у власність земельні ділянки громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва:
1.1. Мідик Ользі Михайлівні, прож. с. Дережичі Дрогобицького району, земельну ділянку площею 0,9008 га за межами с. Дережичі Дрогобицького району, кадастровий номер 4621282700:04:000:0036, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
1.2. Сосяк Світлані Миколаївні, прож. с. Медвежа Дрогобицького району, земельну ділянку площею 2,7491 га в с. Медвежа Дрогобицького району, кадастровий номер 4621285000:02:000:0029, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту