Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності Дрогобицької міської ради

21.02.2017 808

Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
________ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ р № _____

Про затвердження методики розрахунку
орендної плати за користування майном
комунальної власності Дрогобицької міської ради

З метою ефективного використання та збільшення надходжень від оренди майна територіальної громади м. Дрогобича, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 29 від 08.12. 2016 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 30 від 01.12.2016 р.), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», міська рада вирішила :
1. Затвердити методику розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності м. Дрогобича згідно з додатком, яка вступає в дію з 01.01.2017 р.
2. Відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан) при укладанні договорів оренди комунального майна керуватись методикою розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності м. Дрогобича, затвердженою даним рішенням.
3. Балансотримачам комунального майна та керівникам комунальних підприємств при укладенні договорів оренди комунального майна керуватись методикою розрахунку орендної плати за коритуванням майном комунальної власності, яка затверджена даним рішенням.
4. Рішення сесії від 31.05.2011 р. № 236 «Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності Дрогобицької міської рали» вважати таким, що втратило чинність.
5. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради (Р. Урбан).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту