Про затвердження міської цільової програми «Талановиті вчителі» відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2016 році

02.09.2016 423

Про затвердження  міської цільової  програми «Талановиті вчителі»  відділу освіти виконавчих органів    Дрогобицької міської ради у 2016 році

 ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

__  сесія _ скликання

РІШЕННЯ

від «___ »_____2016 року № ___

Про затвердження  міської цільової

програми «Талановиті вчителі»

відділу освіти виконавчих органів  

Дрогобицької міської ради у 2016 році

З метою позитивного спрямування основних концептуальних  тенденцій духовного,   культурного та соціально-економічного розвитку міст Дрогобича та Стебника, на виконання програми «Талановиті вчителі» на 2014 рік,  розробленої на основі Указу Президента України від 8 лютого 2001 р. № 78/2002, керуючись п. 22 .1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту та інформації (протокол № ___   від __________) міська рада вирішила:

  1. Затвердити міську цільову програму «Талановиті вчителі» відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у 2016 році згідно з додатками.
  2. Фінансовому управлінню (О.Савран) додатково виділити кошти для фінансування програми у сумі 50 тис. грн. за КФКВ 070807.
  3. Виконання цього рішення покласти на начальника віділу освіти П.Сушка.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик) і постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації (О.Дацюк).

Міський голова                                                                                   Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту