Про затвердження нової редакції Програми «Охорона та збереження культурної спадщини Дрогобицької міської територіальної громади на 2021- 2025 роки»

07.06.2021 2789

Про затвердження нової редакції Програми «Охорона та збереження  культурної спадщини Дрогобицької міської територіальної громади  на 2021- 2025 роки»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження нової редакції
Програми «Охорона та збереження
культурної спадщини Дрогобицької
міської територіальної громади
на 2021- 2025 роки»

У зв’язку із змінами в організації виробництва відповідно до рішень сесій Дрогобицької міської ради від 12 березня 2021р. № 234 «Про ліквідацію відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради» та від 12.03.2021 № 236 «Про створення управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради», враховуючи рекомендації постійних комісій ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ____ від ___________2021 р.) і освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол № ____ від ___________2021 р.), керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити нову редакцію програми «Охорона та збереження культурної спадщини Дрогобицької міської територіальної громади на 2021- 2025 роки» (далі – Програма), що додається.
2. Зобов’язати керівників структурних підрозділів міськвиконкому спрямувати зусилля на виконання заходів Програми, залучити до відповідної роботи підприємства, установи та організації різних форм власності, громадські організації у галузі пам’яткоохоронної діяльності.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснювати фінансування Програми у межах бюджетних призначень на поточний рік.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Бейзик) і постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р.Грицай).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту