Про затвердження нової редакції статутів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області

01.11.2019 733

Про затвердження нової редакції статутів  закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради  Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
Рішення

від ______________2019 №______

Про затвердження нової редакції статутів
закладів загальної середньої освіти
Дрогобицької міської ради
Львівської області

На виконання ст. 13 Закону України «Про освіту», ст. 9 Закону України «Про загальну середню освіту», у відповідності до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради № 103 від 18.04.2019 «Про затвердження Дорожньої карти запровадження автономізації та забезпечення переходу на автономізоване ведення бухгалтерського обліку закладів загальної середньої освіти відділу освіти Дрогобицької міської ради», з врахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______.2019 року № ___), керуючись п.30 ч.1 ст. 26, ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. У зв’язку із переходом на автономне ведення бухгалтерського обліку закладів загальної середньої освіти міст Дрогобича та Стебника, затвердити нову редакцію статутів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком.
2. Доручити директорам закладів загальної середньої освіти, відповідно до додатку, подати державному реєстратору документи для проведення державної реєстрації змін до установчих документів юридичної особи до 10.12.2019 р.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області (П.Сушка) та директорів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області відповідно до додатку.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюка).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту