Про затвердження нової редакції Статуту Дрогобицької територіальної громади

22.11.2019 882

Про затвердження нової редакції  Статуту Дрогобицької територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ___________ року № ____

Про затвердження нової редакції
Статуту Дрогобицької територіальної громади

Розглянувши пропозицію міського голови, з метою врахування істо-ричних, національно-культурних, соціально-економічних та інших особ-ливостей у здійсненні місцевого самоврядування на території громади, врегулювання порядку реалізації прав жителів Дрогобицької територіаль-ної громади на громадські слухання, місцеві ініціативи, загальні збори громадян за місцем проживання, проведення консультацій з громадсь-кістю та громадської експертизи, участі в органах самоорганізації насе-лення, у вирішенні інших питань місцевого значення, враховуючи пропо-зиції робочої групи, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол від _________ № ___), постійної комісії ради з питань депу-татської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від _________ № ___), постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політи-ки, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _________ № ___), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, проми-словості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від _________ № ___), постійна комісія ради з питань регулювання земельних відносин (протокол від _________ № ___), постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від _________ № ___), керуючись ст.19, п. 48 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська ра-да вирішила:
1. Затвердити в новій редакції Статут Дрогобицької громади, згідно з додатком.
2. Доручити начальнику відділу правового забезпечення (А.Швацький) подати Статут Дрогобицької громади у новій редакції на державну реєстрацію в установленому законодавством України порядку.
3. Статут Дрогобицької громади у новій редакції набирає чинності з дня його державної реєстрації.
4. Відповідальність за виконання рішення покласти на начальника відділу правового забезпечення (А.Швацький).
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту