Про затвердження нової редакції Статуту комунальної установи Дитячий будинок «Оранта» Дрогобицької міської ради Львівської області

18.11.2021 4007

Про затвердження нової редакції  Статуту комунальної установи Дитячий будинок «Оранта»  Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження нової редакції
Статуту комунальної установи Дитячий будинок «Оранта»
Дрогобицької міської ради Львівської області

Відповідно до листа Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва від 18.03.2009 № 2818, з врахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ___.___.2021 року № ___), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:

1. Затвердити в новій редакції статут комунальної установи Дитячий будинок «Оранта» Дрогобицької міської ради Львівської області (ідентифікаційний код юридичної особи – 23955776) у зв’язку із зміною назви, згідно з додатком.
2. Доручити директору комунальної установи Дитячий будинок «Оранта» Дрогобицької міської ради Львівської області (О.Дацюк) подати Статут у новій редакції на державну реєстрацію в установленому законодавством України порядку.
3. Виконання даного рішення покласти на директора комунальної установи Дитячий будинок «Оранта» Дрогобицької міської ради Львівської області (О.Дацюк).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р. Грицая).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту