Про затвердження нової редакції Статуту Комунальної установи “Інститут міста Дрогобича” Дрогобицької міської ради

09.03.2022 4854

Про затвердження нової редакції Статуту  Комунальної установи  “Інститут міста Дрогобича” Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження нової редакції Статуту
Комунальної установи
“Інститут міста Дрогобича”
Дрогобицької міської ради

Відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 р. № 64/2022 в Україні, Законами України “Про правовий режим воєнного стану”, “Про основи національного спротиву”, постановою КМУ від 29 грудня 2021 р. № 1449  “Про затвердження Положення про добровольчі формування територіальних громад “, з метою забезпечення правового регулювання відносин, пов’язаних із сприянням обороноздатності та мобілізаційній готовності країни, захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного стану, керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Дрогобицької міської ради від 02.02.2011 №65 “Про створення Комунальної установи “Інститут міста Дрогобича” Дрогобицької міської ради, п. 1 ч. 1 ст. 1, ч.2 ст.3 Закону України «Про благодійну діяльність та благодійні організації», Господарським кодексом України, враховуючи вимоги Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань”, міська рада вирішила:
1. Затвердити нову редакцію (додається) Статуту Комунальної установи “Інститут міста Дрогобича” Дрогобицької міської ради код ЄДРПОУ 37672574, місцезнаходження: пл.Ринок,1, м. Дрогобич, Львівської області, у зв’язку із необхідністю внесення наступних доповнень:
1.1.Розділ 1 “Загальні положення” доповнити пунктом 1.3. та викласти його у наступній редакції:
” 1.3. Комунальна установа “Інститут міста Дрогобича” Дрогобицької міської ради може бути набувачем благодійної допомоги, як неприбуткова установа Дрогобицької міської ради для досягнення цілей, визначених в п.3.2.10 Розділу 3 Статуту згідно з ч.2 ст.3 Закону України “Про благодійну діяльність та благодійні організації” .
1.2. Пункт 3.2. Розділу 3 “Мета і завдання Інституту міста Дрогобича” доповнити підпунктами 3.2.10 і 3.2.11 та викласти їх у наступній редакції:
“3.2.10. Надання допомоги Збройним Силам України, іншим військовим формуванням, правоохоронним (спеціальним) органам, органам цивільного захисту, добровольчим формуванням територіальних громад, іншим особам та організаціям, які забезпечують національну безпеку і оборону, а також особам, які постраждали чи можуть постраждати від збройної агресії іноземної держави.
3.2.11. Скерування коштів за напрямами, визначеними благодійником. У разі, якщо благодійником не визначено конкретні цілі використання коштів, Керівник Інституту міста Дрогобича забезпечує використання цих коштів відповідно до першочергових потреб, пов’язаних з виконанням цілей (завдань), визначених п.п.3.2.10 п.3.2. Розділу 3 Статуту та лише після погодження з міським головою або уповноваженою ним особою.”
2. Уповноважити Керівника Інституту міста Дрогобича (В.Кондзьолка) подати документи для державної реєстрації Статуту Комунальної установи “Інститут міста Дрогобича” Дрогобицької міської ради у новій редакції.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (В.Дзерин).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту